Έφτασε η στιγμή που περιμέναμε!!

Την Κυριακή 21/10/18 συναντιόμαστε έξω απο το σταθμό του ηλεκτρικού στο Μαρούσι, οπου αφήνουμε τα αυτοκίνητά μας και επιβιβαζόμαστε σε βαν. Συνεχίζουμε κάνοντας στάση στη Λ. Αλεξάνδρας έξω από το μετρό των Αμπελοκήπων για να επιβιβαστούν και οι νοτιότεροι της παρέας. Αναχωρούμε για την όμορφη Καρύταινα, όπου φτάνουμε μετά απο περίπου 2,5 ώρες. Εκεί, αποβιβαζόμαστε στις εγκαταστάσεις της ομάδας δραστηριοτήτων που εδρεύει στην Καρύταινα, όπου μας παρέχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και μας οδηγούν στο σημείο εκκίνησης. Η δραστηριότητα μας ξεκινάει απο το Λούσιο, ο οποίος με την απέραντη ομορφιά του μας κάνει να χανόμαστε σε παραμυθένιες εικόνες και καταλήγει στον Αλφειό ποταμό, ο οποίος με τα βράχια του δημιουργεί συναρπαστικά περάσματα για να μας χαρίσει δυνατές στιγμές ! Το σύνολο των δραστηριοτήτων θα διαρκέσει περίπου 4 ώρες. Αφού τελειώσουμε και έχουμε ζήσει αυτήν τη μοναδική εμπειρία, θα ανηφορίσουμε στο κέντρο της Καρύταινας για φαγητό (προαιρετικά). Επιστροφή στην Αθήνα. (Οι ακριβείς ώρες αναχώρησης&επιστροφής θα αναρτηθούν σύντομα)

Στις συγκεκριμένες δραστηριότητες μπορούν να συμμετάσχουν ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών που γνωρίζουν κολύμβηση και δεν έχουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Κόστος συμμετοχής 79 € / Άτομο
Κόστος μετάβασης στην Καρύταινα χωρίς δραστηριότητες 30€/Άτομο

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
• Μεταφορά από Αθήνα προς Καρύταινα με επιστροφή
• Δραστηριότητες & εξοπλισμός
• Φωτογραφίες & Βίντεο
• Σχεδιασμός και υλοποίηση της εκδήλωσης

Στην τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνονται:
-Έξοδα φαγητού
-Προσωπικά έξοδα του καθενός
-Οτιδήποτε δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Εξασφαλίζετε την κράτησή σας με προκαταβολή 20 ευρώ και προσωπικό μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook για να λάβετε την επιβεβαίωση κράτησης, έως και την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Αριθμός κατάθεσης: 5036090049341 (Τράπεζα Πειραιώς)
Για online πληρωμές ή καταθέσεις απο άλλες τράπεζες:
ΙΒΑΝ: GR72 0172 0360 0050 3609 0049 341
Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Τσάκας Στέφανος

Σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς απο άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος (εως +4 ευρώ) βαραίνει τον καταθέτη, και το υπολογίζετε επιπλέον στην κατάθεση.
*Στην κατάθεση αφήνετε επώνυμο και προορισμό (π.χ. Αθανασόπουλος Λούσιος), προς αποφυγήν λάθους.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

……και καλή μας διασκέδαση !!!

Τι να φέρεις μαζί σου

  • Μαγιό (ή δεύτερο εσώρουχο)

  • Ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια που θα βραχεί

  • Πετσέτα

Φόρμα Συμμετοχής