Έλα μαζί μας να ζήσεις τη μοναδική ομορφιά της ζωής των ανθρώπων της άγριας Δύσης. Σε συνεργασία με το Vagoni Cafe και τα άλογά του θα ”ταξιδέψουμε” λίγο πιό μακριά και θα γίνουμε για λίγες ώρες cowboys/cowgirls!!

Το πρόγραμμα έχει ώς εξής:

Αφού συγκεντρωθούμε στο χώρο του Cafe θα ξεκινήσουμε με μια μικρή βόλτα ιππασίας μέσα στο στίβο για μια πρώτη επαφή με τα πανέμορφα άλογα. Επειδή σίγουρα μετά θα θέλουμε περισσότερη ”γεύση” αλόγων, θα πάμε στον ειδικό χώρο περιποίησής τους και θα ασχοληθούμε για λίγο με την περιποίηση και το τάισμά τους. Έτσι όχι μόνο θα έρθουμε ακόμα πιό κοντά τους αλλά θα τους δείξουμε το ”ευχαριστώ” μας με τον πιό όμορφο τρόπο!!
Αφού βάλουμε τα άλογα για ξεκούραση μεταφερόμαστε πάλι μέσα στο στίβο για άλλη μια απο τις αγαπημένες δραστηριότητες της Hellas Adventures, την τοξοβολία, η οποία ώς συνήθως θα γίνει με τη μορφή διαγωνισμού και με δώρα για τους 3 πρώτους!!
Κι ενώ εμείς θα ρίχνουμε τα βέλη μας και θα μετράμε βαθμούς, λίγο πιό δίπλα θα ετοιμάζεται η φωτιά για την κορύφωση της εκδήλωσης…
Ψήσιμο λουκάνικων και ζαχαρωτών (marshmallows) που όσο φεύγει το φως του ήλιου θα γίνονται ακόμα πιό νόστιμα υπο το φως της φωτιάς!!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 20,00 ευρώ

10 άτομα ελάχιστος αριθμός για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση

*Στην τιμή περιλαμβάνονται
-Βόλτα ιππασίας/περιποίηση αλόγου
-Τοξοβολία
-Φαγώσιμα
-Σχεδιασμός και υλοποίηση της εκδήλωσης

**Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται τα πόσιμα και οποιαδήποτε άλλη κατανάλωση εντός του Cafe

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Επειδή οι θέσεις θα είναι περιορισμένες, εξασφαλίζετε την κράτησή σας με προκαταβολή 10,00 ευρώ/άτομο και προσωπικό μήνυμα στη σελίδα για να λάβετε την επιβεβαίωση κράτησης, έως και την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018

Αριθμός κατάθεσης: 5036090049341 (Τράπεζα Πειραιώς)
Για online πληρωμές ή καταθέσεις απο άλλες τράπεζες:
ΙΒΑΝ: GR72 0172 0360 0050 3609 0049 341
Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Τσάκας Στέφανος

Σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς απο άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος (εως +4 ευρώ) βαραίνει τον καταθέτη, και το υπολογίζετε επιπλέον στην κατάθεση.
*Στην κατάθεση αφήνετε επώνυμο, αριθμό ατόμων και προορισμό (π.χ. Αθανασόπουλος 2 Βαρυμπόμπη), προς αποφυγήν λάθους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ
Ακυρώσεις θα γίνονται δεκτές μόνο μέχρι τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τι να φέρεις μαζί σου

  • Άνετα αθλητικά ρούχα

  • Καλή διάθεση

Φόρμα Συμμετοχής