Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου δίνουμε ραντεβού στις 14.00 στο paintball park στη Μαλακάσα (βλ. χάρτη) για να ζήσουμε μια απο τις διαφορετικές εμπειρίες που σας προσφέρει η Hellas Adventures!!

Ελάτε να μπούμε στη μάχη μέσα σε ένα δασικό πεδίο δεκάδων στρεμμάτων χρησιμοποιώντας τα ειδικά και εντελώς ακίνδυνα όπλα paintball που δεν ρίχνουν άλλο απο…σφαίρες χρώματος. Νιώσε για λίγες ώρες μαχητής στις διαμορφωμένες δασικές πίστες με στρατιωτικά jeep, αναχώματα, γέφυρες, ξύλινα σπιτάκια, μικρά ποταμάκια, οχυρωματικά, ναρκοπέδια, sniper position, παρατηρητήρια, πέτρινο χωριό κτλ. όλα ειδικά κατασκευασμένα για να εξυπηρετούν τις ανάγκες των σεναρίων paintball. Αφού τελειώσουμε τις πολλαπλές μάχες και η καινούρια εμπειρία κυλάει ζεστή στο αίμα μας θα βγούμε απο την πίστα και θα πάρουμε σειρά για να διαγωνιστούμε στη σκοποβολή, επίσης με όπλο και σφαίρες paintball. Την ίδια ώρα στο ίδιο σημείο θα απολαύσουμε πικ νικ σε ξύλινα τραπεζάκια για να αναπληρώσουμε τις χαμένες θερμίδες και να επιστρέψουμε στα σπίτια μας χορτασμένοι όχι μόνο εμπειρίες!!

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ 25,00 ευρώ

*Στην τιμή περιλαμβάνονται:
– 200 χρωμόσφαιρες
– full marker (όπλο, γεμιστήρα, μπουκάλα)
– Μάσκα full face
– Προστατευτικό λαιμού
– Προστατευτικό θώρακα
– Γιλέκο παραλλαγής με διακριτικά
– Φωτογραφική κάλυψη
– Διαγωνισμός Σκοποβολής
– Πικ νικ
-Σχεδιασμός και υλοποίηση της εκδήλωσης

**Στην τιμή δεν περιλαμβάνονται
– Προαιρετική ενοικίαση ολόσωμης στολής παραλλαγής (5 ευρώ)
– Επιπλέον σφαίρες που ίσως χρειαστεί κάποιος (5 ευρώ/ 100 σφ.)
– Οποιαδήποτε κατανάλωση στην καντίνα του πάρκου

Υ.Γ.: α)Στο πάρκο υπάρχει W.C. και αποδυτήρια αλλαγής ρούχων.
β)Η ενοικίαση ολόσωμης φόρμας παραλλαγής (5 ευρώ) ΔΕΝ είναι υποχρεωτική αλλά προτείνεται για καλύτερη κάλυψη και προφύλαξη. Ο καθένας απο εκεί και πέρα μπορεί να φορέσει οτιδήποτε νομίζει οτι είναι κατάλληλο

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Εξασφαλίζετε την κράτησή σας με προκαταβολή 10 ευρώ και προσωπικό μήνυμα στη σελίδα για να λάβετε την επιβεβαίωση κράτησης, έως και την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Αριθμός κατάθεσης: 5036090049341 (Τράπεζα Πειραιώς)
Για online πληρωμές ή καταθέσεις απο άλλες τράπεζες:
ΙΒΑΝ: GR72 0172 0360 0050 3609 0049 341
Ονοματεπώνυμο λογαριασμού: Τσάκας Στέφανος

Σε περίπτωση κατάθεσης ή μεταφοράς απο άλλη τράπεζα, το κόστος εμβάσματος (εως +4 ευρώ) βαραίνει τον καταθέτη, και το υπολογίζετε επιπλέον στην κατάθεση.
*Στην κατάθεση αφήνετε επώνυμο και προορισμό (π.χ. Αθανασόπουλος Μαλακάσα), προς αποφυγήν λάθους.

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝHΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Τι να φέρεις μαζί σου

  • Άνετα αθλητικά ρούχα

Φόρμα Συμμετοχής