Η ομάδα μας αποτελείται από άτομα που έχουν έναν κοινό στόχο: Να κάνουμε τη ζωή ομορφότερη μέρα με τη μέρα.
Θέλουμε οι πελάτες/φίλοι μας να περνάνε ξεχωριστές στιγμές μαζί μας, να αισθάνονται άνετα και από κάθε εξόρμηση να κερδίζουν αυτό το κάτι, που θα τους κάνει να νιώθουν την επόμενη μέρα πιο γεμάτοι .
Σ’ αυτήν τη μεγάλη παρέα, είμαστε πάντα ανοιχτοί και διαθέσιμοι για νέες εμπειρίες κι αυτό μας κάνει να εξελισσόμαστε συνεχώς και να μπορούμε να προσφέρουμε σ’ εσάς, δυνατές στιγμές!
Οι δραστηριότητες αμέτρητες, η χώρα μας τεράστια… ελάτε να εξερευνήσουμε μέρη μαγικά και να περάσουμε όλοι μαζί παρέα, κάποιες ώρες, ακόμα και μέρες, σ’ ένα βουνό, σε μια παραλία, σ’ ένα δάσος, σ’ ένα ποτάμι… μόνοι μας ή με τετράποδους φίλους, δίπλα σε μια φωτιά, μέσα σε μία σκηνή ή σε καταφύγιο.
Και μην ξεχνάτε, η ζωή αρχίζει, εκεί που τελειώνει ο φόβος!

Στέφανος Τσάκας
Στέφανος Τσάκας
Γεννημένος το 1979, απόφοιτος του Κολεγίου Αθλητικών Επιστημών με ειδικότητα στις ‘’Υπαίθριες Δραστηριότητες’’. Έχοντας πολυετή πείρα στο χώρο του εναλλακτικού τουρισμού, κρατάει επάξια τον τίτλο του ‘‘Leader’’ στην ομάδα μας. Θάλασσες, βουνά, ποτάμια και λίμνες είναι το δεύτερο(;;) σπίτι του και κάνει συνεχώς τα πάντα για να βρίσκεται εκεί. Λάτρης των άγριων ζώων αλλά και φυτών, σίγουρα θα λύσει αρκετές απο τις απορίες σας για ό,τι συναντήσετε μαζί του στην Ελληνική φύση!!
Μαρία Ψύκου
Μαρία Ψύκου
Γεννημένη το 1988, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στο κομμάτι της οργάνωσης εκδρομών εναλλακτικού τουρισμού, ξεχωρίζει για το ομαδικό της πνεύμα και τον ενθουσιασμό για καινούριες εμπειρίες! Λάτρης των ζώων και ειδικά των σκύλων, φροντίζει όπως μπορεί κάθε αδέσποτο που συναντάει στο δρόμο της. Έχει κάνει αμέτρητα χιλιόμετρα στα ελληνικά βουνά παρόλο που η μεγάλη της αγάπη είναι η θάλασσα. Κατέχει επάξια τον τίτλο της ‘‘σκούπας’’ καθώς θα είναι πάντα πίσω σας για να εξασφαλίσει την ορθή και ασφαλή λήξη της κάθε δραστηριότητας.
Γιώργος
Γιώργος
Γεννημένος το 1985, μαραθωνοδρόμος με εκατοντάδες χιλιόμετρα στα πόδια του, κάνει το περπάτημα και το ποδήλατο να φαίνονται παιχνίδι. Πεπειραμένος στα εταιρικά προγράμματα αλλά και στη ζαχαροπλαστική καθώς είναι η δουλειά του.
Ρωμανός
Ρωμανός
Γεννημένος το 1986, τοπογράφος στο επάγγελμα, λάτρης του μπάσκετ, της πεζοπορίας και της ποδηλασίας. Ειδικότητά του λόγω επαγγέλματος, ο προσανατολισμός. Με πείρα στον εναλλακτικό τουρισμό και τα εταιρικά προγράμματα, μας προσφέρει πάντα την πολύτιμη βοήθειά του.
Άρης
Άρης
Ο Άρης κατα βάση ασχολείται με τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας και το διαφημιστικό κομμάτι της Hellas Adventures. Παρόλα αυτά επειδή είναι δεινός πεζοπόρος και γνωρίζει πολλά μονοπάτια, δεν χάνουμε ποτέ την ευκαιρία να τον εκμεταλλευτούμε στις εκδρομές μας και ίσως να μάθουμε κοντά του και κάτι νέο.

Ελένη
Ελένη
Η Ελένη είναι η γραφίστριά μας, δημιουργεί άμεσα και άψογα ό,τι της ζητήσουμε, αλλά σαν λάτρης της φύσης και των υπαίθριων δραστηριοτήτων είναι πάντα στη διάθεσή μας και για συνοδεία στις εκδρομές μας.